Inloopmoment Beneluxlaan - Ongelijkvloerse kruising en toeleidende foetsroutes

Len Hazeleger 19-11-2021 123 keer bekeken 0 reacties

Begin

30-11-2021 om 15:00

Einde

30-11-2021 om 22:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Vanwege aangescherpte coronamaatregelen is de inloopbijeenkomst op 18 november geannuleerd. Omdat wij het belangrijk vinden om met je in gesprek te gaan en jouw ideeën te horen, organiseren wij op 30 november een alternatief inloopmoment.

 

 

Inloopmoment 30 november

Op 30 november kun je tussen 15.30 uur en 21.30 uur bij ons terecht in het Baken. Je kunt je aanmelden voor een blok van 20 minuten. Maximaal 8 deelnemers kunnen zich inschrijven voor één blok, en je wordt bij binnenkomst verspreid over 2 ruimtes. Hierdoor kunnen we voldoende afstand houden en voorkomen we dat grote groepen mensen contact hebben met elkaar. Wij vragen je om niet te vroeg te komen, omdat je niet naar binnen kunt voordat je tijdsblok begint. Let op: je QR-code wordt aan de deur gescand. Mocht je niet beschikken over een QR-code, neem dan even contact op met Fleur Everts, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Wat bespreken we tijdens het inloopmoment?

Tijdens de bijeenkomst in juni vertelden we meer over de komst van een ongelijkvloerse kruising ter hoogte van het Jan Ruijspad. We verzamelden feedback vanuit de omgeving op verkenning naar 4 mogelijke fietsroutes. Met onder andere deze feedback heeft zijn deze 4 mogelijke fietsroutes beoordeeld. De resultaten daarvan zijn eerder op dit platform gedeeld. Hierin staan per route onder andere de efficiëntie, kosten en impact op de omgeving. Tijdens het inloopmoment op 30 november gaan we graag met je in gesprek over deze verkenning, om aanvullende ideeën en opmerkingen op te halen. Daarnaast beantwoorden we mogelijke vragen die je nog hebt. Dit geldt ook voor de ongelijkvloerse kruising en de oversteek bij de Amsterdamlaan.

Reactieformulier

Wil je vooraf inhoudelijk reageren op de concept verkenning naar de fietsroutes of je ideeen met onze delen? Dat kan via het reactieformulier. Aanvullend kun je het inloopmoment gebruiken om je reactie toe te lichten en hierover in gesprek te gaan.

Het inloopmoment is natuurlijk niet vereist, een online reactie volstaat wanneer je geen behoefte hebt om langs te komen of niet in de gelegenheid bent.

Je kunt je reactie ook per post sturen. Richt je brief dan gericht aan Fleur Everts en vermeld in het onderwerp 'reactie toeleidende fietsroutes'. De brief kan verstuurd worden naar de Blekerijlaan 14, 3447 GR Woerden.

Vervolg

Na deze bijeenkomst en met de opmerkingen/ideeën die we deze avond ontvangen, maken we de verkenning van de toeleidende fietsroutes definitief. Vervolgens gaat dit stuk eind 2021 naar het college en vervolgens de raad, zodat een besluit genomen kan worden over verdere uitwerking van de fietsroutes. Via het online platform word je op de hoogte gehouden van de voortgang en de behandeling in de raad. 

Aanmelden

Via onderstaande links kun je je aanmelden voor een tijdsblok. Per blok kunnen zich maximaal 8 deelnemers inschrijven, die bij binnenkomst verdeeld worden over 2 ruimtes. Zo zorgen we ervoor dat we afstand kunnen houden en niet met een te grote groep mensen tegelijk aanwezig zijn. Als een tijdsblok vol is, probeer dan een ander tijdsblok.

Vragen

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Fleur Everts

0  reacties

Cookie-instellingen