Informatieavond Beneluxlaan

Fleur Everts 08-03-2021 189 keer bekeken 0 reacties

Begin

31-03-2021 om 20:00

Einde

31-03-2021 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Wilt u meer weten over het verlengen van de Beneluxlaan, het onderzoek naar een ongelijkvloerse kruising en de aanleg van de snelfietsroute rondom Snellerpoort? Neem dan deel aan de online bewonersbijeenkomst op 31 maart 2021. Het projectteam stelt zich voor en neemt u mee in het project.

De gemeente is bezig met de ontwikkeling van Snellerpoort, een nieuw stadsdeel in de wijk Snel en Polanen. De ambitie is om de komende jaren ca. 800 woningen te bouwen op verschillende kavels.

Om te zorgen dat dit gebied klaar is voor de bouw van woningen, voert de gemeente Woerden een aantal projecten uit:

  • Verlengen van de Beneluxlaan, om een doorgaande weg te maken rondom Snellerpoort. De Steinhagenseweg wordt dan opnieuw ingericht.
  • Aanpakken van de oversteek voor fietsers en voetgangers op de rotonde bij de Steinhagenseweg-Minkemalaan (toekomstige Beneluxlaan). 
  • Aanleggen van een snelfietspad. De gemeente wil samen met de provincie Utrecht een snelfietsroute aanleggen door heel Woerden. 

Wilt u meer weten over deze projecten, het proces en kennismaken met het projectteam? Neem dan deel aan de online bewonersbijeenkomst op 31 maart 2021. De link wordt geplaatst op de homepagina.

0  reacties

Cookie-instellingen