Spoortunnel - bereikbaarheid station

Arie Vijfhuizen 29-03-2021 632 keer bekeken 2 reacties

Er komen een aantal ontwikkelingen aan die gevolgen gaan hebben voor de verkeersafwikkeling, zowel voor het autoverkeer als het langzaam verkeer. Denk hierbij aan de woningbouw Snellerpoort, de aanleg van de Snelfietsroute Woerden - Utrecht, maar ook de ontwikkeling van bedrijventerrein Middelland naar woningen, waarbij mogelijk de autotunnel aldaar wordt gesloten voor gemotoriseerd verkeer.

1. Wat betekent dit voor Snel en Polanen qua verkeer?

2. Wordt er aan een nieuwe ingang voor het station Woerden gedacht in Snel en Polanen? Dit vanwege de toename van de aantallen fietsers die allemaal bij dat kleine stukje plein en fietsenstalling moeten zijn aan de zuidzijde. Wellicht kan er dan een tunnel onder het spoor door zodat het Staatliedenkwartier hier ook van kan profiteren?!

3. Indien geen nieuwe ingang station in Snel en Polanen, hoe gaan de vele fietsstromen dan gereguleerd worden in Snel en Polanen? Automobiliteit moet worden teruggedrongen, dan zouden faciliteiten voor met name fietsers dus (fors) verbeterd moeten worden toch?

2  reacties

Nicole Broeke

30-03-21 om 22:08

waar zijn de documenten te vinden over de verkeersafwikkeling waarover je spreekt? 

Fleur Everts

28-04-21 om 9:16

Beste Arie,

De vragen en antwoorden van de laatste informatieavond zijn gebundeld in dit document. Daarin leest u ook het antwoord op uw vraag. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. 

Met vriendelijke groet,

Fleur Everts

Cookie-instellingen